Beknopt

De essentie.

Leestijd 5 min.

offis?

offis is een bedrijvencentrum in 2610 Antwerpen, Kernenergiestraat 19.

Ondernemingsnummer 0753.367.821.

Rechtsvorm. Natuurlijk persoon Kris Beyers (48 jaar).

FOD Economie heeft hem geregistreerd als dienstverlener aan vennootschappen. Hij moet dus wettelijke preventiemaatregelen tegen het witwassen van geld en financiering van terrorisme toepassen.

offis® is een woordmerk.

Wat krijgt u?

krijgt een vaste bureautafel – die u deelt met twee medegebruikers – in een kant-en-klare gemeubelde locatie waar u de zetel van uw vennootschap kan vestigen, inclusief fiscaal domicilie

De wettelijke voorwaarden voor een fiscaal domicilie zijn dat u enkel en uitsluitend op het fiscale domicilie de werkelijke leiding en het beheer van uw vennootschap verricht. Dus op het fiscale domicilie neemt u sowieso de belangrijkste zakelijke beslissingen, boekhoudt u en ontvangt u de fiscus. 

offis respecteert de wet inzake het fiscale domicilie. offis is geen virtueel kantoor, want een virtueel kantoor is illegaal als u ook een fiscaal domicilie wil.

U krijgt daarom bij kantoor offis:

 • een werkplek, 24/7 toegankelijk
 • een spreekkamer privé op basis van beschikbaarheid (reserveren).
 • een all-in bemeubeld deelkantoor: nutsvoorzieningen, locker, internet, printer en bureaubenodigheden, en dus ook inclusief onroerende voorheffing, gemeentelijke heffing en verzekering. Overeenkomst kantoor offis.

   

U krijgt ook een afsluitbare brievenbus in het offis-gebouw OF uw post wordt doorgestuurd via Bpost of via mail (ingescand).

Voor wie?

 • voor de starter
 • voor de ondernemer die privé- en zakelijk adres gescheiden wil houden
 • voor een rechtspersoon die een rustige werkplek wil
 • voor een buitenlands bedrijf dat een adres wenst voor het openen van een filiaal, een bijhuis of een buitenlandse vennootschap met vestigingseenheid.
 

Aandacht. Enkel voor een rechtspersoon die meer uit dan in kantoor werkt, want u deelt uw bureautafel met twee medegebruikers.

Is offis een postbusadres-bedrijf ?

Neen, want er is wel voldoende economische activiteit door verschillende rechtspersonen : van de rondreizende kunstenaar tot de intercontinentale zakenman, naar de autohandelaar in bijberoep tot de geschoolde havenarbeider. offis is #1 diversiteit.

Prijs?

Prijs zonder btw.

 • 80 euro per maand, maandelijks opzegbaarbaar
 • 70 euro per maand, mits voorafbetaling 12 maanden.


Waarborg: 3 maanden.

Uw post doorsturen of mailen kan voor 10 euro per maand.

Waarom kiezen voor offis?

offis onderscheidt zich van alle Vlaamse bedrijvencentra door het aanbieden van een legaal fiscaal domicilie met fysieke werkplek 24/7 toegankelijk voor een vlijmscherpe prijs met excellente service. U kan dit enkel geloven als u weet:

 • offis huurt geen duur kantoorgebouw op een toplocatie
 • de personeelskost is nul euro
 • de winstprognose is laag
 • de offis-bestuurder hemzelf service #1 garandeerd.
Dit blauwe kaderstuk moet je niet lezen. Het doet niet ter zake

Het één jaar jeugdige offis is een pilootproject van individu Kris Beyers. offis is een sociaal bedrijvencentrum dat ondernemersschap stimuleert. offis is niet politiek, godsdienstig, cultureel, ras- of standgebonden. offis werd in 2020 opgericht voor het triggeren van het economische herstel tijdens de coronacrisis en erna, want België heeft verzorging nodig.

offis is niet het eerste pilootproject van Kris Beyers. Zijn hulp aan daklozen - referentieadres.be - wordt nu 2021 tegengewerkt door Steven Vandromme, eerste substituut-procureur des Konings Antwerpen. Hij heeft Kris Beyers wederrechtelijk zwartgemaakt bij de administraties in België. Een procureur is maar een partij in een rechtszaak, maar de jonge heer Vandromme speelt procureur en rechter tegelijkertijd. offis is beter en legaler. In de zaak referentieadres is enkel burgmeester Bart De Wever bevoegd bij wet, niet het gerecht of de politie, maar meneer De Wever houdt de boot af, terwijl de Belgische ingezetenen zitten opgescheept met de staande magistratuur.

Hoe klant worden?

Neem vrijblijvend contact op voor een kennismakingsgesprek via telefoon, of vertrouwelijk ter plaatse. 

Stel je vraag of bel

Vrijblijvend je vraag stellen.