Spring naar de inhoud

Over ons

Over OFFIS - BE 1006.426.468

Sterke partner

Erkend bedrijvencentrum Kantoor OFFIS® werd op 24 augustus 2020 in Antwerpen opgericht. De aanbieder van kantoorruimte onderhoudt nu een deelkantoor in Antwerpen-Wilrijk. Op basis van deze succesvolle coworking-ruimte, neemt bestuurder Kris Beyers zich voor zijn kantoormodel verder uit te bouwen in België, en zich daarmee te profileren als een competente aanbieder van:
Offis® is wettig erkend aanbieder van coworking spaces in Antwerpen-Wilrijk
2020

Oprichting

OFFIS werd op 24 augustus 2020 opgericht door één persoon - Kris Beyers.
2021

37 klanten

Eén jaar later, op 24 augustus 2021, telt OFFIS 37 gebruikers of klanten in haar kantoor.
2022

100+ klanten & meer m²

OFFIS is nu 24 maanden jong. Er zijn meer dan 100 klanten. Er wordt nu 150 m² extra ruimte voor privékantoren ingericht op de enige locatie van OFFIS in Antwerpen-Wilrijk.
2024 - deel 2

Automatische dataverwerking

Billit & CODA zal het betalings- en facturatieproces automatiseren. We willen dat de factuur- en betaalstatus automatisch wordt geüpload naar Wings. Het menselijk brein is alleen verantwoordelijk voor het monitoren van de financiële datastromen.
2024 - deel 3

Besloten vennootschap

OFFIS is een besloten vennootschap die is opgericht op 26 februari 2024 in Antwerpen. Eenmanszaak Kris Beyers heeft de naam OFFIS bedacht op 24 augustus 2020.
2024 - deel 4

Je wordt gezocht

OFFIS zoekt een eerste werknemer.
2025 - prognose

OFFIS Brussel

OFFIS opent een vestiging in het Brussel.
Eerst waarde. Daarna succes

Onze waarden

Als professioneel bedrijf OFFIS® is, gelieve onderstaande vaststelling geformuleerd te vinden.
OFFIS:

Het individu

Ons team

Kris Beyers Bestuurder-Stichter van gedeelde werkplek Offis

Kris Beyers

Bestuurder & Stichter

Jij?

OFFIS zoekt carrièrejaagster - Master Degree
Medewerker man bij gedeelde werkplek Offis Antwerpen

Jij?

OFFIS zoekt carrièremaker - Master Degree
Jaar ervaring
47
Telefoons per dag
12
Leads per maand
697
over BESTUURDER kris beyers

91% diehard

Kris Beyers is geboren in Brecht (Antwerpen – België) op 31 maart 1973 (51 jaar). Zijn vader was dokwerker, moeder huisvrouw.

Criminelen worden uit kantoor offis geramd.
Over het krijgsgevangenschap van Kris Beyers' oom.

Zijn oom Ludovicus Verdijck werd krijgsgevangen genomen op de laatste dag van zijn missie bij het Vrijwilligerskorps voor Korea. Ludovicus werd van 1953 tot 1963 gefolterd en gemarteld in communistische krijgsgevangenkampen. Hij kreeg later vele medailles en eerbewijzen voor zijn inzit in Korea. Hij werd in 1963 op de Belgische luchthaven Zaventem opgewacht door een grote massa verslaggevers en fotografen. De media kwam uit alle landen van West-Europa. De internationale pers werd in bedwang gehouden door de ordediensten, omdat Ludovicus niet mocht praten met de pers. Hij moest direct verschijnen voor de onderzoeksrechter, want hij werd verdacht van desertie. De Belgische justitie heeft hem onterecht beroofd van zijn vrijheid van 1963 tot 1964. Ludovicus schreef als enige militair bij het Vrijwilligerskorps een uitvoerig manuscript – Dagboek uit de hel.

Ludovicus Verdyck werd onmiddellijk weggeleid bij zijn aankomst in België in 1963. Dit na tien jaar foltering en marteling in communistische krijgsgevangenenkampen tussen 1953 en 1963. Ludovicus werd een spreekverbod opgelegd in België.

Kris Beyers houdt van het leven, maar haatte scholen.

Kris Beyers houdt van het leven, mensen en kleuren, maar heeft ook de kleine en grote drama’s van het leven leren kennen. Hij haatte scholen, maar studeerde altijd. Hij haat jobs, maar werkt altijd.

Kris Beyers over vertrouwen

Hij dacht diep en lang na over vertrouwen en schreef ” Vertrouwen is een werk van opbouwen. Het blijft broos, wordt snel beschaamd en kan nooit worden hersteld “.

Hij helpt daklozen.

Kris Beyers helpt daklozen bij hun re-integratie in de maatschappij op het vlak van woonst, werk en sociaal leven.

Bekijk hier op Google de reviews over referentieadres.

Hij doet ook veel voor je werkplek en zakelijk adres.

Kris Beyers gelooft in muziek, niet in politiekers.

Vroeg of laat draait elke politieker en is niet eerlijk. Als lid van een politieke partij of van een regering moet je nu eenmaal soms standpunten verdedigen waar je niet helemaal achter staat. Wie gelooft die politiekers nog?

Video afspelen
Where does he live? What is he doing at home?

Kris Be1er Survives in the No-go area of 2140 Subtown.

He is a passive admirer of Dolores O’Riordian (1971 – 2018) and Tove Styrke. (1992 – ).

He’s biker.

He’s watching borgerhout-tv, listens to the sound of the street ODER zu Deutsch-Österreichisches Feingefühl.

Ludovicus Verdyck Vrijwilligerskorps voor Korea. Hij is oom van coworking spaces aanbieder Kris Beyers, stichter van Offis

OFFIS is de machtige, sterke leider in zakelijke adressen in Antwerpen. OFFIS is het Antwerpse Duitsland van de zakelijke adressen. 

Video afspelen over OFFIS meets Rammstein
Video afspelen
Dolores Mary Eileen O'Riordan, Ballybricken, Ierland, 6 september 1971 – Londen, 15 januari 2018 was een Ierse zangeres en songwriter. Gedurende 25 jaar was ze de leadzangeres van de band The Cranberries.
Video afspelen
Tove Anna Linnéa Östman Styrke is een Zweedse zangeres en songwriter. Tove Styrke 19 november 1992 -

OFFIS heeft een klant met Zweedse nationaliteit. Ze woont in de Zweedse hoofdstad Stockholm. OFFIS heeft ook een klant in Australië, Bulgarije, Brazilië, Canada, Duitsland, Florida, Frankrijk, Ierland, Italië, Nederland, Oekraïne, Rwanda, Spanje (Canarische Eilanden), Tennessee, Texas, Tsjechië en Zwitserland. OFFIS is beter.  
Video afspelen
KB drives 1200RT. He is an Experienced Motorcyclist who has completed various Motorcycle Skills Training Courses in Germany and the Benelux.