Over ons

Over OFFIS - BE 0753.367.821

Sterke partner

offis® werd op 24 augustus 2020 in Antwerpen opgericht. De aanbieder van kantoorruimte onderhoudt nu een deelkantoor in Antwerpen-Wilrijk. Op basis van deze succesvolle coworking-ruimte, neemt bestuurder Kris Beyers zich voor zijn kantoormodel verder uit te bouwen in Antwerpen en verder, en zich daarmee te profileren als een competente aanbieder van:
Offis® is wettig erkend aanbieder van coworking spaces in Antwerpen-Wilrijk
2020

Oprichting

offis werd op 24 augustus 2020 opgericht door één persoon - Kris Beyers.
2021

37 klanten

Eén jaar later, op 24 augustus 2021 telt offis 37 gebruikers of klanten in haar kantoor.
2022

Meer m²

150 m² extra ruimte voor privékantoren zullen worden ingericht op de (nu nog) enige locatie van offis in Antwerpen-Wilrijk.
over BESTUURDER kris beyers

91% diehard

Kris Beyers is geboren in Brecht (Antwerpen – België) op 31 maart 1973 (48 jaar). Zijn vader was dokwerker, moeder huisvrouw.

Criminelen worden uit kantoor offis geramd.
Over het krijgsgevangenschap van Kris Beyers' oom.

Zijn oom Ludovicus Verdijck werd krijgsgevangengenomen op de laatste dag van zijn missie bij het Vrijwilligerskorps voor Korea. Ludovicus werd van 1953 tot 1963 gefolterd en gemarteld in communistische krijgsgevangenkampen. Hij kreeg later vele medailles en eerbewijzen voor zijn inzit in Korea. Hij werd in 1963 op de Belgische luchthaven Zavemtem opgewacht door een grote massa reporters en fotograven. De media kwam uit alle landen van West-Europa. De internationale pers werd in bedwang gehouden door de ordediensten, omdat Ludovicus niet mocht praten met de pers. Hij moest direct verschijnen voor de onderzoeksrechter, want hij werd verdacht van desertie. De Belgische justitie heeft hem onterecht beroofd van zijn vrijheid van 1963 tot 1964. Ludovicus schreef als enige militair bij het Vrijwilligerskorps een uitvoerig manuschript – Dagboek uit de hel.

Kris Beyers houdt van het leven, maar haatte scholen.

Kris Beyers houdt van het leven, mensen en kleuren, maar heeft ook de kleine en grote drama’s van het leven leren kennen. Hij haatte scholen, maar studeerde altijd. Hij haat jobs, maar werkt altijd.

Hij helpt daklozen.

Kris Beyers helpt daklozen bij hun re-integratie in de maatschappij op het vlak van woonst, werk en sociaal leven.

Bekijk hier op Google de reviews over referentieadres.

Hij doet ook veel voor je werkplek en zakelijk adres.

Kris Beyers gelooft in muziek, niet in politiekers.

Vroeg of laat draait elke politieker en is niet eerlijk. Als lid van een politieke partij of van een regering moet je nu eenmaal soms standpunten verdedigen waar je niet helemaal achter staat. Wie gelooft die politiekers nog?

Video afspelen
Where does he live? What is he doing at home?
Kris Be1er Survives in the No-go area of 2140 Subtown. He is a passive admirer of Dolores O’Riordian (1971 – 2018) and Tove Styrke. (1992 – ). He’s watching borgerhout-tv, listens to the sound of the street ODER zu Deutsch-Österreichisches Feingefühl.
Ludovicus Verdyck Vrijwilligerskorps voor Korea. Hij is oom van coworking spaces aanbieder Kris Beyers, stichter van Offis

Ludovicus Verdyck werd onmiddellijk weggeleid bij zijn aankomst in België in 1963. Dit na tien jaar foltering en marteling in communistische krijgsgevangenenkampen tussen 1953 en 1963. Ludovicus werd een spreekverbod opgelegd in België.

Video afspelen
Dolores Mary Eileen O'Riordan, Ballybricken, Ierland, 6 september 1971 – Londen, 15 januari 2018 was een Ierse zangeres en songwriter. Gedurende 25 jaar was ze de leadzangeres van de band The Cranberries.
Video afspelen
Tove Anna Linnéa Östman Styrke is een Zweedse zangeres en songwriter. Tove Styrke 19 november 1992 - 
45
Jaar ervaring
16
Telefoons per dag
516
Leads per maand
Eerst waarde. Daarna succes

Onze waarden

offis® is klein. Zij moet dus beter haar best doen.
Service
Stabiel
Vertrouwen
Loyaal

Het individu

Ons team

Kris Beyers Bestuurder-Stichter van gedeelde werkplek Offis

Kris Beyers

Bestuurder & Stichter

Jij?

offis zoekt carrièrejaagster - Master Degree
Medewerker man bij gedeelde werkplek Offis Antwerpen

Jij?

offis zoekt carrièremaker - Master Degree