Spring naar de inhoud

Virtueel kantoor huren Antwerpen

Virtueel kantoor huren Antwerpen? Dan ben je aan het juiste adres bij OFFIS®.

We leven op vandaag in een digitale, virtuele wereld! Vrijwillig of uit noodzaak. Meetings worden online georganiseerd, presentaties worden digitaal doorgestuurd, contracten worden digitaal afgesloten,…

Waarom dan ook geen virtueel kantoor huren? Gegarandeerd een budgetvriendelijke oplossing, want de huur van een virtueel kantoor kost een stuk minder dan de huur van een fysieke ruimte.

Bovendien hoef je niet te wachten tot je gewenste locatie vrijkomt, zoals bij een fysiek kantoor, een virtueel kantoor is immers altijd onmiddellijk beschikbaar.

Virtueel kantoor huren Antwerpen – OFFIS

Huur een virtueel kantoor in Antwerpen en beschik zo meteen ook over een postbusadres die best knap op jouw visitekaartjes staat. Meteen een extra goede score voor de geloofwaardigheid van je (misschien wel startende) bedrijf en een plus voor je bedrijfsimago als je een goede keuze maakt.

Je kunt het adres ook meteen gebruiken als adres van je maatschappelijke zetel. Het is namelijk niet verboden je maatschappelijke zetel in te schrijven op een postbusadres. In feite wordt je maatschappelijke zetel dan ingeschreven op het adres van het gebouw waar de postbus zich bevindt. Op deze manier heb je trouwens meteen ook dé oplossing om je bedrijf of organisatie snel operationeel te krijgen.

Virtueel kantoor is ongeschikt als fiscaal domicilie.

Al zijn er natuurlijk wel enkele zaken waarmee je rekening moet houden. Zo kunnen bijvoorbeeld fiscale controles enkel uitgevoerd worden op een fysiek adres. Daarom is het belangrijk je te laten bijstaan door een verhuurkantoor met de nodige ervaring.

Daarenboven geniet je meteen ook van een lijst zakelijke functies. Deze stellen je in staat eenvoudig op afstand te werken en zijn uiteraard beschikbaar via internet.

De huur van jouw virtueel kantoor in Antwerpen kan zo beperkt of zo uitgebreid zijn als je zelf wenst. Kies je louter voor de basis en dus het virtueel zakenadres of ga je meteen voor een uitgebreidere overeenkomst? Uitbreiden kan met een telefoonlijn en receptioniste die jouw oproepen beantwoordt, zo hebben jouw klanten bijvoorbeeld altijd de zekerheid dat je bereikbaar bent, ook al ben je zelf onderweg. Uitbreiden kan ook met de toegang tot diverse vergaderlocaties, co-working kantoren en noem maar op.

Het pakket dat voor jouw bedrijf geschikt is kan helemaal op maat van jouw noden en jouw budget bepaald worden. Vul onderstaande contactformulier in en we contacteren jou voor het ideale virtueel kantoorpakket.

Uiteraard biedt het huren van een virtueel kantoor in Antwerpen tal van voordelen. Je verspilt geen tijd aan woon-werkverkeer, je kunt rekenen op een hogere productiviteit, je werkt mee aan het verkleinen van de ecologische voetafdruk, je profiteert van heel wat flexibiliteit, …

Kies de juiste partner.

Duidelijk is wel dat er van alles komt kijken bij het huren van een virtueel kantoor in Antwerpen. Kies dus niet zomaar in het wilde weg, maar laat je professioneel bijstaan.

Virtueel kantoor huren Antwerpen? Neem contact met ons op via onderstaande contactformulier voor een antwoord op al jouw vragen rond het huren van een virtueel kantoor in Antwerpen. Dan is dat alvast een zorg minder en kan jij je focussen op jouw core business.

virtueel kantoor huren Antwerpen
OFFIS heeft geen virtueel kantoor. 24/7 toegang tot je reële kantoor.

Stel je vraag of bel

Vrijblijvend je vraag stellen.