Spring naar de inhoud

Postadres voor bedrijven

Postadres voor bedrijven

Het is niet noodzakelijk een fysiek kantoor te hebben voor een bedrijf of organisatie, maar alleen een adres voor de administratie. Een postadres voor bedrijven is een budgetvriendelijke oplossing, want de huur van een postadres is aanzienlijk goedkoper dan die van een fysieke ruimte. 

Waarom een postadres voor bedrijven

Er zijn heel wat redenen waarom je je zakelijke adres liever niet op je privéadres zou willen vestigen.

Als je privacy belangrijk vindt, zou je misschien niet steeds je eigen adres willen doorgeven aan klanten of leveranciers. Wanneer je een goed adres hebt op een leuke plek, maak je meteen een goede indruk op je klanten. Als je zelf op de baan bent, kunnen we je postpakketten altijd aannemen.

Een postadres op een goede plek (een businesscenter of dergelijke) zorgt ook voor een betere zichtbaarheid, bijvoorbeeld als je logo aan of in het gebouw geafficheerd wordt.

Je kunt een postadres voor bedrijven ook gebruiken als maatschappelijke zetel of je privéadres blijven gebruiken als vestigingsadres en het postadres uitsluitend voor je post gebruiken.

Postadres voor bedrijven als maatschappelijke zetel.

Een aantal zaken zijn van belang als je het postadres voor bedrijven wilt gebruiken als maatschappelijke zetel. Deze publieke zetel is het hoofdkantoor van je bedrijf of organisatie en is het officiële adres. De maatschappelijke zetel is waar je alle officiële brieven van je bedrijf ontvangt. Bovendien kunnen fiscale controles alleen op een fysiek adres uitgevoerd worden. Het is dus belangrijk dat je een verhuurkantoor kiest dat de nodige ervaring heeft. Een goed verhuurkantoor zal onmiddellijk de nodige regelingen treffen om je maatschappelijke zetel correct in te schrijven in de KBO en het Belgisch Staatsblad.

Postadres voor bedrijven aanvragen via OFFIS®.

Het is mogelijk een postadres voor bedrijven te hebben, of je kunt een virtueel kantoor, een coworking space of een businesscenter nemen. Er kunnen diverse diensten aangeboden worden, zoals professionele postbehandeling, onthaal en telefooncentrale.

De dienst kan zo groot of klein zijn als u wenst. Als je post gedigitaliseerd wordt, kun je deze al bekijken, zelfs als je deze niet elke keer ophaalt. Als je dat wilt, kun je de post ook wekelijks ophalen. Er zijn vele verschillende mogelijkheden.

Als je de verschillende opties wilt bekijken, laat je dan adviseren door een ervaren verhuurkantoor.

Postadres voor bedrijven

Bedrijfsadres voor bedrijven: Brussel of Antwerpen?

Zou ik een postadres voor bedrijven kunnen aanvragen voor mijn bedrijf in Brussel of Antwerpen. Wij staan je graag te woord als je vragen hebt over het huren van een postadres voor bedrijven. Daarnaast kan een voorstel op maat van jouw behoeften vrijblijvend opgesteld worden, van enkel postadres tot full service huurovereenkomst. Dit is dan in ieder geval een zorg minder, waardoor je je kan concentreren op je werk.

Stel je vraag of bel

Vrijblijvend je vraag stellen.