Spring naar de inhoud

Postadres voor bedrijf

Postadres voor bedrijf nodig? Dan ben je aan het juiste adres bij OFFIS®.

Als bedrijf of organisatie heb je niet altijd een fysiek kantoor nodig, maar slechts een adres voor de administratie. Gegarandeerd een budgetvriendelijke oplossing, want de huur van een postadres kost een stuk minder dan de huur van een fysieke ruimte.

Postadres voor bedrijf aanvragen via OFFIS®.

Er zijn nog heel wat redenen te bedenken waarom je je zakelijk adres liever scheidt van je privé adres.

Om privacy redenen wil je misschien niet telkens je eigen adres doorgeven aan klanten en/of leveranciers. Een centraal gelegen postadres op een leuke locatie staat daarenboven ook meteen mooi op je visitekaartjes. Bovendien kunnen je postpakketten altijd in ontvangst genomen worden, dus ook als je zelf op de baan bent.

Verder draagt een postadres voor je bedrijf op een goede locatie (een businesscenter of dergelijke) ook bij aan een betere zichtbaarheid, als je logo bijvoorbeeld aan of in het gebouw geafficheerd wordt.

Dit postadres kan voor je bedrijf ook gebruikt worden als maatschappelijke zetel of je kan je privé adres blijven gebruiken als vestigingsadres en het postadres louter en alleen voor je post gebruiken.

Wens je het postadres voor je bedrijf effectief te gebruiken als maatschappelijke zetel, dan zijn er wel een paar zaken waarmee je rekening moet houden. Deze maatschappelijke zetel wordt beschouwd als het hoofdkantoor van jouw bedrijf of organisatie en moet dienst doen als het juridisch officiële adres. Op de maatschappelijke zetel wordt alle officiële briefwisseling van jouw bedrijf bezorgd. Verder kunnen bijvoorbeeld fiscale controles enkel uitgevoerd worden op een fysiek adres. Daarom is het belangrijk je te laten bijstaan door een verhuurkantoor met de nodige ervaring. Het verhuurkantoor treft meteen de nodige regelingen om uw maatschappelijke zetel correct op het adres in te schrijven.

Je kan kiezen voor alleen een postadres voor je bedrijf of meteen gaan voor een virtueel- of deelkantoor, een co-working space of een businesscenter. Hierbij kunnen een heleboel diensten aangeboden worden zoals professionele postbehandeling, onthaal, telefooncentrale,…

Elke dienst op zich kan dan ook zo beperkt of uitgebreid als jij het wenst. Zo kan je post bijvoorbeeld gedigitaliseerd worden, zodat jij deze al kunt bekijken, als je deze anders slechts om de zoveel tijd gaat ophalen. De post kan natuurlijk ook gewoon voor je verzameld en bijgehouden worden, als je deze eventueel wekelijks kunt afhalen. Kortom, de mogelijkheden zijn legio.

Om de verschillende mogelijkheden in detail te bekijken, laat je je best bijstaan door een ervaren verhuurkantoor.

Postadres voor bedrijf aanvragen in coworking space Antwerpen? Neem contact met ons op via onderstaande contactformulier voor een antwoord op al jouw vragen rond het huren van een postadres voor je bedrijf. Bovendien kan een voorstel op maat van jouw noden vrijblijvend opgemaakt worden, van louter postadres tot full service huurovereenkomst. Dan is dat alvast een zorg minder en kan jij je focussen op jouw core business.

Stel je vraag of bel

Vrijblijvend je vraag stellen.

  Vrijblijvend advies?
  Bel

  0487 27 10 10

  7/7: 8-20 uur

  Ja, ik wil gebeld worden

  Reactie binnen de 24 uur