Spring naar de inhoud

Postadres bedrijf

Postadres voor bedrijf nodig

Kantoor OFFIS® is de juiste plek

Een fysiek kantoor is niet nodig voor een bedrijf of organisatie, maar alleen een adres voor de administratie. Het huren van een postadres is een budgetvriendelijke oplossing, want de huur van een postadres is aanzienlijk goedkoper dan die van een fysieke ruimte.

Waarom een postadres bedrijf

Er zijn heel wat redenen waarom je je zakelijke adres liever niet vestigt op je privéadres.

Als je privacy belangrijk vindt, wil je misschien niet steeds je eigen adres doorgeven aan klanten of leveranciers. Een goed adres op een leuke plek is ook meteen een goede indruk voor je klanten. Wanneer je zelf op de baan bent, kunnen je postpakketten altijd in ontvangst genomen worden.

Een postadres op een goede plek (een businesscenter of dergelijke) zorgt ook voor een betere zichtbaarheid, als je logo bijvoorbeeld aan of in het gebouw geafficheerd wordt.

Je kunt dit postadres ook gebruiken voor je bedrijf als maatschappelijke zetel of je privéadres blijven gebruiken als vestigingsadres en het postadres uitsluitend voor je post gebruiken.

Postadres bedrijf als maatschappelijke zetel.

Er zijn een aantal zaken waarmee je rekening moet houden als je het postadres voor je bedrijf effectief wilt gebruiken als maatschappelijke zetel. Deze publieke zetel is het hoofdkantoor van je bedrijf of organisatie en dient als het officiële adres. De maatschappelijke zetel is de plek waar je alle officiële briefwisseling van je bedrijf ontvangt. Verder kunnen bijvoorbeeld fiscale controles enkel uitgevoerd worden op een fysiek adres. Daarom is het belangrijk je te laten bijstaan door een verhuurkantoor met de nodige ervaring. Het verhuurkantoor treft meteen de nodige regelingen om je maatschappelijke zetel correct op het adres in te schrijven.

Postadres voor bedrijf aanvragen via OFFIS®.

Je kunt ervoor kiezen om alleen een postadres bedrijf te hebben, of je kunt een virtueel kantoor, een coworking space of een businesscenter nemen. Hierbij kunnen een heleboel diensten aangeboden worden zoals professionele postbehandeling, onthaal, telefooncentrale, …

Je kunt de dienst zo groot of klein maken als je wilt. Als je post bijvoorbeeld gedigitaliseerd wordt, kun je deze al bekijken, als je deze anders slechts om de zoveel tijd gaat ophalen. Post kan natuurlijk ook voor je verzameld en bijgehouden worden, als je deze eventueel wekelijks kunt afhalen. Er zijn heel wat verschillende opties.

Als je de verschillende opties wilt bekijken, laat je dan bijstaan door een ervaren verhuurkantoor.

Bedrijfsadres: Brussel of Antwerpen?

Kan ik een postadres aanvragen voor mijn bedrijf in Brussel of Antwerpen? We staan je graag te woord als je vragen hebt over het huren van een postadres voor je bedrijf. Bovendien kan een voorstel op maat van je behoeften vrijblijvend opgesteld worden, van enkel postadres tot full service huurovereenkomst. Dit is dan in ieder geval een probleem minder, waardoor je je kan concentreren op je werk.

Stel je vraag of bel

Vrijblijvend je vraag stellen.