Spring naar de inhoud

Kleine en goedkope kantoorruimte huren

Kleine en goedkope kantoorruimte huren? Dan ben je aan het juiste adres bij OFFIS®

Wens je werk en privé gescheiden te houden? Of heb je thuis niet de nodige ruimte? Je nodigt klanten en leveranciers liever uit op een centraal gelegen adres die meteen ook mooi op je visitekaartje staat?

Dan kan het huren van een kleine en goedkope kantoorruimte de oplossing bieden.

Kleine en goedkope kantoorruimte huren bij OFFIS®

Je hoeft geen volledig gebouw of gigantische kantoorruimte te huren. Grote investeringen zijn helemaal niet nodig. De kleine en goedkope kantoorruimte biedt je een budgetvriendelijke manier om enkel de oppervlakte te huren die jij nodig hebt voor je bedrijf.

Goedkoop kantoor huren.

De huur van je klein en goedkoop kantoor kan zo beperkt of zo uitgebreid zijn als je zelf wenst. Kies je louter voor de basis en dus enkel de kantoorruimte zelf of ga je meteen voor een uitgebreidere overeenkomst? Uitbreiden kan met een telefoonlijn en receptioniste die je oproepen beantwoordt bij afwezigheid, zo hebben je klanten bijvoorbeeld altijd de zekerheid dat je bereikbaar bent, ook al ben je zelf onderweg. Uitbreiden kan ook met de toegang tot diverse vergaderlocaties en andere diensten. Daarnaast kunnen je postpakketten altijd in ontvangst genomen worden, dus ook als je zelf op de baan bent. Hoe dan ook, jij wilt een goedkoop kantoor huren, of een betaalbare werkplek vinden tegen de beste huurprijs, dan kunnen wij u helpen. Elke dienst op zich kan dan ook zo beperkt of uitgebreid als jij het wenst.

Bovendien hoeft klein en goedkoop zeker en vast niet minderwaardig te zijn!

Alle kantoren zijn evenwaardig afgewerkt en kunnen aan je noden worden aangepast. Een klein en goedkoop kantoor huren voor je bedrijf op een goede locatie (een businesscenter of dergelijke) draagt ook bij aan een betere zichtbaarheid, als je logo bijvoorbeeld aan of in het gebouw geafficheerd wordt.

Verder is jouw aanwezigheid in een centraal gelegen gebouw positief voor je sociale contacten en networking.

Het klein en goedkoop kantoor kan voor je bedrijf ook dienst doen als maatschappelijke zetel. Wens je dit klein en goedkoop kantoor effectief te gebruiken als maatschappelijke zetel, dan zijn er wel een paar zaken waarmee je rekening dient te houden. Deze maatschappelijke zetel wordt namelijk beschouwd als het hoofdkantoor van jouw bedrijf of organisatie en moet dienst doen als het juridisch officiële adres. Verder kunnen bijvoorbeeld fiscale controles enkel uitgevoerd worden op een fysiek adres. Daarom is het belangrijk je te laten bijstaan door een verhuurkantoor met de nodige ervaring. Het verhuurkantoor treft meteen de nodige regelingen om uw maatschappelijke zetel correct op het adres in te schrijven.  Zoek je dus een klein kantoor te huur of een wil je goedkope kantoorruimte huren, informeer naar de mogelijkheden bij OFFIS®

Bureauruimte huren

Wil je dus een kleine en goedkope kantoor- of bureauruimte huren? Het pakket voor de huur van een klein en goedkoop kantoor dat voor je bedrijf geschikt is kan helemaal op maat van je noden en je budget bepaald worden. Wil je dus een kleine en goedkope kantoorruimte huren? Neem dan contact met ons op via onderstaande contactformulier voor een antwoord op al je vragen rond het huren van een klein en goedkoop kantoor. Dan is dat alvast een zorg minder en kun jij je focussen op je corebusiness.

Stel je vraag of bel

Vrijblijvend je vraag stellen.