Spring naar de inhoud

Coworking Space Antwerpen

Het huren van een Coworking Space in Antwerpen is een goede optie. 

Als je privé- en werkleven gescheiden wilt houden, is een Coworking Space in Antwerpen een goede optie. Deze oplossing is ook goed als je thuis geen ruimte hebt of je aandacht niet kan vasthouden bij je werk. Coworking Space is een uitstekende plek om klanten en leveranciers uit te nodigen op een plek die ook nog eens mooi op je visitekaartje staat.

Een Coworking Space in Antwerpen

Een volledig gebouw of enorme kantoorruimte is niet nodig. Het is niet nodig grote investeringen te doen. Je kan goedkoop een kantoor huren in een Coworking Space in Antwerpen, en je krijgt dan de ruimte die je nodig hebt voor je bedrijf.

Bureautafel in een business center in Antwerpen
virtueel kantoor huren Antwerpen

Hoeveel kost het om een kantoor in een Coworking Space te hebben?

In een Coworking Space is de huur van je werkruimte beperkt of uitgebreid, afhankelijk van je eigen wensen. Wil je alleen een kantoor of een pakketdeal? Een telefoonlijn en receptioniste die je oproepen beantwoordt wanneer je niet aanwezig bent, zorgen ervoor dat je klanten altijd de zekerheid hebben dat je bereikbaar bent, ook al ben je zelf onderweg. Het uitbreiden kan ook door toegang te krijgen tot diverse vergaderlocaties en andere diensten. Bovendien kunnen je postpakketten altijd in ontvangst genomen worden, ook als je zelf op de baan bent. Wij kunnen je helpen een goedkoop kantoor te huren of een betaalbare werkplek te vinden tegen de beste huurprijs. Elke dienst kan dan ook zo beperkt of uitgebreid zijn als je wilt.

Coworking Spaces in Antwerpen zijn niet minderwaardig!

Zowel de kantoren als de voorzieningen zijn net zo mooi afgewerkt en kunnen aan je behoeften worden aangepast. Als je een kantoorruimte in een Coworking Space in Antwerpen huurt, is het ook beter voor je bedrijf, als je logo bijvoorbeeld aan of in het gebouw geafficheerd wordt.

Je aanwezigheid in een centraal gelegen gebouw is ook goed voor je sociale contacten en netwerken.

Maatschappelijke zetel vestigen op Business center Antwerpen
Een maatschappelijke zetel vestigen op Coworking Space Antwerpen

Als je bedrijf een Coworking Space heeft, kan het ook dienen als maatschappelijke zetel. Er zijn een aantal zaken waarmee je rekening dient te houden als je een Coworking Space wenst te gebruiken als maatschappelijke zetel. Deze maatschappelijke zetel is het hoofdkantoor van je bedrijf of organisatie en moet dus als het juridisch officiële adres dienen. Bovendien kunnen fiscale controles alleen op een fysiek adres worden uitgevoerd. Daarom is het belangrijk een verhuurkantoor te kiezen dat ervaring heeft. Het verhuurkantoor zorgt ervoor dat je maatschappelijke zetel correct op het adres wordt ingeschreven.  Als je kantoorruimte wilt huren in een Coworking Space in Antwerpen, kijk dan bij OFFIS®

Kantoorruimte huren

Wil je je vestigen in een Coworking Space in Antwerpen? Het pakket voor de huur van een Coworking Space in Antwerpen dat geschikt is voor je bedrijf, kan volledig op maat van je behoeften en budget bepaald worden. Wil je kantoorruimte in de Coworking Space huren? Als je erover vragen hebt, vul dan het contactformulier in.

Stel je vraag of bel
Vrijblijvend je vraag stellen.