Spring naar de inhoud

Business Center Antwerpen

Een business center in Antwerpen huren. Is het verstandig? 

Als je privé en werk wilt scheiden, is het huren van een business center in Antwerpen een goede oplossing. Deze oplossing is ook goed als je thuis geen ruimte hebt of je je aandacht niet kan houden bij je werk. Een business center is fijn om klanten en leveranciers uit te nodigen op een plek die ook nog eens mooi op je visitekaartje staat.

Een business center in Antwerpen

Het is niet nodig om een volledig gebouw of enorme kantoorruimte te huren. Grote investeringen zijn niet nodig. Het kantoor in een business center in Antwerpen is goedkoop en je kunt er de ruimte huren die je nodig hebt voor je bedrijf.

Bureautafel in een business center in Antwerpen
virtueel kantoor huren Antwerpen

Hoeveel kost een kantoor in een business center?

In een Business center kan de huur van je werkruimte beperkt of uitgebreid zijn, afhankelijk van je eigen wensen. Wil je alleen een kantoor of een pakketdeal? Een telefoonlijn en receptioniste die je oproepen beantwoordt wanneer je niet aanwezig bent, zorgen ervoor dat je klanten altijd de zekerheid hebben dat je bereikbaar bent, ook al ben je zelf onderweg. Het uitbreiden kan ook door toegang te krijgen tot diverse vergaderlocaties en andere diensten. Bovendien kunnen je postpakketten altijd in ontvangst genomen worden, ook als je zelf op de baan bent. Wij kunnen je helpen een goedkoop kantoor te huren of een betaalbare werkplek te vinden tegen de beste huurprijs. Elke dienst kan dan ook zo beperkt of uitgebreid zijn als je wilt.

Een business center in Antwerpen hoeft niet minderwaardig te zijn!

Alle kantoren zijn net zo mooi afgewerkt en kunnen aan je behoeften worden aangepast. Als je een kantoorruimte in een business center in Antwerpen huurt, is het ook beter zichtbaar voor je bedrijf, als je logo bijvoorbeeld aan of in het gebouw geafficheerd wordt.

Je aanwezigheid in een centraal gelegen gebouw is ook goed voor je sociale contacten en netwerken.

Maatschappelijke zetel vestigen op Business center Antwerpen

Maatschappelijke zetel vestigen op Business center Antwerpen

Een business center kan ook dienst doen als maatschappelijke zetel voor je bedrijf. Als je een business center wenst te gebruiken als maatschappelijke zetel, zijn er een aantal zaken waarmee je rekening dient te houden. Deze maatschappelijke zetel is het hoofdkantoor van je bedrijf of organisatie en moet dus als het juridisch officiële adres dienen. Bovendien kunnen fiscale controles alleen op een fysiek adres worden uitgevoerd. Daarom is het belangrijk een verhuurkantoor te kiezen dat ervaring heeft. Het verhuurkantoor zorgt ervoor dat je maatschappelijke zetel correct op het adres wordt ingeschreven.  Als je kantoorruimte wilt huren in een business center in Antwerpen, kijk dan bij OFFIS®

Bureauruimte huren

Wil je je vestigen in een business center in Antwerpen? Het pakket voor de huur van een business center in Antwerpen dat geschikt is voor je bedrijf, kan volledig op maat van je behoeften en budget bepaald worden. Wil je kantoorruimte in het business center huren? Als je erover vragen hebt, vul dan het contactformulier in.

Stel je vraag of bel
Vrijblijvend je vraag stellen.