Spring naar de inhoud

Adres maatschappelijke zetel huren Antwerpen

Adres maatschappelijke zetel huren Antwerpen? Dan zit je hier goed bij OFFIS®.

Er al eens bij stilgestaan hoe fijn het zou zijn je maatschappelijke zetel in Antwerpen te hebben?

Als bedrijf of organisatie heb je een maatschappelijke zetel nodig. Deze maatschappelijke zetel wordt beschouwd als het hoofdkantoor van je bedrijf of organisatie en moet dienst doen als het juridisch officiële adres.

Echter heb je als bedrijf niet altijd een fysiek kantoor nodig, maar zoek je alleen maar een adres voor de administratie.

Adres maatschappelijke zetel huren Antwerpen – zoektocht

Het wordt dus eerder een zoektocht naar een geschikt adres om te huren en je maatschappelijke zetel er op te plaatsen. Antwerpen staat dan best mooi op je visitekaartje. Of niet? Een maatschappelijke zetel huren bij OFFIS® is een goede keuze.

Dit kan gaan om een postbus ergens in Antwerpen, want het is namelijk niet verboden je maatschappelijke zetel in te schrijven op een postbusadres. In feite wordt je maatschappelijke zetel dan ingeschreven op het adres van het gebouw waar de postbus zich bevindt. Op deze manier heb je trouwens meteen ook dé oplossing om je bedrijf of organisatie snel operationeel te krijgen.

Al zijn er natuurlijk wel enkele zaken waarmee je rekening moet houden. Zo kunnen bijvoorbeeld fiscale controles enkel uitgevoerd worden op een fysiek adres. Daarom is het belangrijk je te laten bijstaan door een verhuurkantoor met de nodige ervaring.

Het adres van de maatschappelijke zetel die je huurt in Antwerpen mag anders zijn dan het adres waar de effectieve activiteiten van je bedrijf of organisatie worden uitgevoerd. De verschillende adressen (van je activiteiten en je maatschappelijke zetel) moeten wel geregistreerd worden in de Kruispuntbank van Ondernemingen. Opnieuw iets waarbij je verhuurkantoor je kan helpen je 

Je kan in Antwerpen kiezen voor een virtueel- of deelkantoor, een co-working space of een businesscenter om je maatschappelijke zetel in onder te brengen. Hierbij kunnen een heleboel diensten aangeboden worden zoals professionele postbehandeling, onthaal, telefooncentrale, …

Als je hiervoor kiest, kan je meteen gaan voor een adres met de nodige uitstraling en professionalisme voor je branche. Verder zorgt het huren van een maatschappelijke zetel in Antwerpen voor een goede centrale ligging en hoef je je klanten en leveranciers niet in je eigen woonkamer te ontvangen. Bovendien geniet je mee van het aanwezige comfort van de locatie die je huurt. Mooi meegenomen!

De locatie van je maatschappelijke zetel bepaalt trouwens ook de nationaliteit van je vennootschap. Is het adres van je gehuurde maatschappelijke zetel dus in Antwerpen, dan valt je vennootschap onder het vernieuwde Belgische vennootschapsrecht.

Duidelijk is wel dat er van alles komt kijken bij het huren van je maatschappelijke zetel in Antwerpen. Kies dus niet zomaar in het wilde weg, maar laat je professioneel bijstaan. Het adres maatschappelijke zetel is namelijk  het juridisch officiële adres van een bepaalde rechtspersoon (voornamelijk bedrijven maar ook andere organisaties), zoals bepaald in haar statuten.

Offis 100% legaal deelkantoor

 Wil je dus een adres maatschappelijke zetel huren Antwerpen? Vraag dan meer info of infomeer naar de mogelijkheden.

Neem contact met ons op via onderstaande contactformulier voor een antwoord op al je vragen rond je maatschappelijke zetel verplaatsen naar Antwerpen. Bovendien kan een voorstel op maat van je noden vrijblijvend opgemaakt worden, van louter postbus tot full service huurovereenkomst. Dan is dat alvast een zorg minder en kan jij je focussen op je core business.

Stel je vraag of bel

Vrijblijvend je vraag stellen.